Parkeren Emmapassage Tilburg

Parkeren in de buurt van de Emmapassage in Tilburg kan bij Parkeergarage Heuvelpoort. De parkeergarage is op loopafstand gelegen van het overdekte winkelcentrum Emmapassage. Zo bent u na het shoppen snel weer op weg!

Emmapassage wordt Emmastraat

De Emmapassage wordt verbouwd! De overdekte winkelstraat in het centrum van Tilburg wordt ingrijpend gerenoveerd. Straks heet de passage zelfs geen Emmapassage meer, maar Emmastraat. Als alles volgens planning verloopt, wordt de verbouwing van het winkel-, horeca- en woongebied eind 2020 afgerond. Tot die tijd is het gebied beperkt toegankelijk. Een groot deel van de winkels in de Emmapassage sloot de deuren (tijdelijk). Het stralende middelpunt van de Emmapassage – boekhandel Gianotten Mutsaers – opende een ruime pop-up store.

Bereikbaarheid Emmapassage

Er worden appartementen gebouwd, en straks vindt u in de Emmastraat ook weer diverse (speciaal)zaken van grote ketens en zelfstandige ondernemers. Parkeren kan (voorlopig) in de parkeergarage boven het winkelcentrum, al is die tijdens de verbouwing ook beperkt toegankelijk. In Parkeergarage Heuvelpoort is altijd plek voor u; ook vanuit onze parkeergarage is het winkelgebied in Tilburg makkelijk en snel bereikbaar.

Parkeren bezoek binnenstad Tilburg

Winkelen in de Emmapassage is perfect te combineren met een bezoek aan de binnenstad van Tilburg. Het winkelcentrum is centraal gelegen tussen de diverse winkelstraten en –pleinen. Wanneer u wilt parkeren in het centrum biedt Parkeergarage Heuvelpoort uitkomst. Vanuit de parkeergarage bent u – te voet – binnen enkele minuten zowel in de Emmapassage als in de centrale winkelstraat van de stad, de Heuvelstraat. Ook het Pieter Vreedeplein ligt op loopafstand. Shoppen in Tilburg? Parkeer uw auto in Parkeergarage Heuvelpoort.

parkeren tilburg

Voordelen Parkeergarage Heuvelpoort

Wanneer u bij uw bezoek aan de Emmapassage ervoor kiest om uw auto te parkeren in Parkeergarage Heuvelpoort, profiteert u van een aantal voordelen. De parkeergarage is allereerst de eerlijkste garage van Tilburg, omdat u er betaalt per minuut. Zo betaalt u precies voor de tijd dat u parkeert: wel zo eerlijk. Parkeergarage Heuvelpoort kenmerkt zich door de prettige in- en uitrit en de ruime parkeervakken. De parkeerplekken zijn minimaal 2.20 meter en maximaal 3.20 meter breed. Ook met een hogere bestelbus of bedrijfswagen (tot maximaal 2 meter) kunt u er parkeren en dankzij de 22 parkeerplekken met elektrische oplaadpunten is Parkeergarage Heuvelpoort de beste parkeerplek voor elektrische auto’s.

De voordelen op een rij:

 • Ligging in hartje centrum
 • Betalen per minuut
 • Ruime parkeervakken
 • 22 elektrische oplaadpunten

Parkeren Emmapassage en binnenstad Tilburg

Parkeren in Parkeergarage Heuvelpoort is de beste keuze wanneer u een efficiënt bezoek wilt brengen aan de Emmapassage en/of aan de binnenstad van Tilburg. Door te parkeren in de centraal gelegen garage hoeft u niet ver te lopen naar de winkels en bent u na het shoppen snel weer op weg! Overtuigd? Kom zelf bij uw eerstvolgende bezoek aan de Emmapassage de voordelen van Parkeergarage Heuvelpoort ervaren. Vul op uw navigatie Heuvelpoort 353 in en u komt direct bij de ingang van de garage terecht.

Voordeelacties en combideals
Veelgestelde vragen
 • Wat is het adres van parkeergarage Heuvelpoort?

  Het adres van parkeergarage Heuvelpoort is Heuvelpoort 353. Wanneer u dit adres invoert in uw navigatie, komt u uit bij de ingang van de garage.

 • Hoe rijd ik naar parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort ligt in het centrum van Tilburg. Wanneer u Tilburg binnen rijdt, volgt u de borden richting centrum. U bereikt de garage vervolgens via de Spoorlaan en de Heuvelring. De in- en uitgang van de garage ligt aan het Piusplein. Gebruikt u navigatie? Vul dan Heuvelpoort 353 in. De precieze locatie vindt u hier: https://www.google.nl/maps/place/Heuvelpoort/

 • Wat zijn de openingstijden van parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Na sluitingstijd van de winkels is de parkeergarage enkel toegankelijk voor bezoekers die hun auto in de garage hebben geparkeerd.

 • Hoe lang kan ik maximaal parkeren in parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort heeft geen maximale parkeertermijn.

 • Wat zijn de tarieven voor parkeergarage Heuvelpoort?

  Op maandag t/m vrijdag betaalt u voor parkeergarage Heuvelpoort € 2,00,- per uur. U rekent €0,10 cent per 3 minuten af. En op zaterdag en zondag betaalt u €3,00,- per uur. U rekent €0,15 cent per 3 minuten af. Maakt u gebruik van Stadsparkeren of betaalt u per pin, contactloos of met creditcard, dan betaalt u zelfs per minuut. Dit maakt Parkeergarage Heuvelpoort de eerlijkste parkeergarage van Tilburg.

 • Hoe en waar kan ik betalen in parkeergarage Heuvelpoort?

  U kunt op verschillende manieren en op meerdere plekken betalen. Bekijk hieronder de opties:

  – Bij de zuilen aan de uitgang Heuvelring en uitgang Piusplein betaalt u met Visa, Mastercard, Maestro (uw reguliere pinpas), cash of via de app of pas van Stadsparkeren.

  – Bij de uitrijpaal betaalt u met Visa, Mastercard, Maestro of via de app of pas van Stadsparkeren.

  Met Stadsparkeren kunt u digitaal parkeren in parkeergarage Heuvelpoort. U betaalt digitaal via een pas of app. Meer informatie over Stadsparkeren vindt u hier.

  Parkeergarage Heuvelpoort werkt samen met diverse restaurants in de omgeving. Wanneer u komt eten in één van de aangesloten restaurants, kunt u gratis of tegen gereduceerd tarief parkeren. Bij het afrekenen ontvangt u een uitrijkaart voor de parkeergarage.

 • Hoeveel parkeerplaatsen zijn er in parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort heeft 375 parkeerplaatsen. Hiervan zijn 22 plaatsen uitgerust met een oplader voor elektrische voertuigen met een laadcapaciteit van 11KW. Ook zijn er twee plekken met Tesla Destionation Chargers aanwezig. De kosten voor elektrisch opladen bedragen € 0,60 incl BTW opstartkosten en € 0,36 incl. BTW per KwH.

 • Past mijn auto of bedrijfswagen in parkeergarage Heuvelpoort?

  De parkeergarage Heuvelpoort is ruim opgezet en kent een vlakke en brede entree. De garage is geschikt voor voertuigen tot 2 meter hoog. Dus ook bestelbusjes en kleinere bedrijfswagens passen in de garage. De parkeervakken zijn minimaal 2.20 meter en maximaal 3.20 meter breed. Er is dus alle ruimte om comfortabel in- en uit te rijden en vlot te parkeren. Dat geldt ook voor de ruime in- en uitrit.

 • Wat is de maximale doorrijhoogte van parkeergarage Heuvelpoort?

  Voertuigen met een maximale inrijhoogte van 2 meter kunnen in de parkeergarage terecht. Daarnaast zijn de parkeervakken minimaal 2.20 meter en maximaal 3.20 meter breed.

 • Hoe veilig is de parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort is buiten winkeltijden alleen toegankelijk voor bezoekers die de auto in de garage hebben staan. Voor buitenstaanders is de garage dan afgesloten met elektrische poorten. U krijgt toegang tot de garage door uw parkeerticket in de kaartlezer te steken. De parkeergarage staat daarnaast 24 uur per dag onder cameratoezicht en er hangt innovatieve ledverlichting om een veilig gevoel te creëren.

 • Kan ik mijn waardevolle spullen in de auto laten liggen?

  Helaas kunnen wij geen garanties geven en parkeert u altijd op eigen risico. Wij adviseren u geen waardevolle zaken in de auto achter te laten.

 • Ik wil een abonnement voor parkeergarage Heuvelpoort. Wat zijn de mogelijkheden?

  U kunt een abonnement afsluiten dat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u kiezen voor het 24/5 abonnement: parkeer van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag in de garage. Voor 83,52 euro per maand mag u van maandag tot en met vrijdag gebruik maken van de garage, ongeacht het tijdstip en de parkeerduur.

  Woont u rondom Parkeergarage Heuvelpoort en bent u op zoek naar een veilige parkeerplaats om de hoek? Kies dan voor het bewonersabonnement. Voor 29 euro per maand mag u op de volgende dagen gebruik maken van de garage:

  • Maandag t/m woensdag van 17.00-09.00 uur
  • Donderdag t/m zondag van 21.00-09.00 uur

  Neem contact op via info@heuvelpoort.nl of bel tijdens kantooruren 013 5353275. We informeren u graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

 • Ik ben mijn parkeerticket kwijt. Wat nu?

  Bent u uw parkeerticket kwijtgeraakt? Vul dan bij de kassa uw kenteken in, voer de betaling uit en u kunt alsnog uitrijden.

 • Welke gebieden in de stad kan ik vanaf parkeergarage Heuvelpoort te voet bereiken?

  Wanneer u de parkeergarage Heuvelpoort uitloopt, staat u direct in het centrum van Tilburg. Hier vindt u het kernwinkelgebied, veel horecagelegenheden en culturele hotspots als poppodium 013 en Theaters Tilburg. Op loopafstand zijn verder een aantal leuke gebieden te bereiken. Het Dwaalgebied met lokale winkels en hippe horecatentjes. De vernieuwde Spoorzone met haar industriële karakter en culinaire verrassingen. En vergeet vooral de bruisende Piushaven niet, met terrassen aan de waterkant. Ontdek Tilburg eenvoudig te voet vanaf de parkeergarage Heuvelpoort. Waar in de binnenstad u ook moet zijn, vanuit deze parkeergarage bent u er altijd binnen enkele minuten.

 • Hoe kom ik in de parkeergarage na sluitingstijd van de winkels?

  Wanneer de winkels in het centrum gesloten zijn, is ook de parkeergarage gesloten voor mensen die niet parkeren. U krijgt toegang tot de garage via de kaartlezers bij beide ingangen (Piusplein en Heuvelring).

 • Wat zijn de kosten voor het opladen van elektrische voertuigen?

  Voor het opladen van elektrische voertuigen geldt het volgende tarief (aanvullend op het reguliere parkeertarief): € 0,71 incl BTW opstartkosten en € 0,42 incl. BTW per KwH.