Parkeren bij Grand Café Puur

Zin in een dagje weg? Dan is het centrum van Tilburg een aantrekkelijke keus. De Brabantse stad heeft een gezellige binnenstad, met een compleet winkelaanbod, diverse opties als u van cultuur houdt én veel keus als u zin heeft in iets lekkers. Grand Café Puur bijvoorbeeld. Schuif er aan voor ontbijt, lunch, borrel of avondeten; het eetcafé is van alle markten thuis! Parkeren doet u vlakbij: in Parkeergarage Heuvelpoort!

Trakteer uzelf regelmatig op iets lekkers. Proost bij Grand Café Puur op het weekend, op vriendschap of vier met collega’s een succesvolle samenwerking. Schuif aan voor de lunch tijdens een middagje winkelen, of voor een snel dinertje als je naar een concert of theatervoorstelling gaat. Ook voor een avondje uitgebreid tafelen bent u van harte welkom bij Grand Café Puur. Bij Grand Café Puur kom je tot jezelf en beleeft u waardevolle momenten met elkaar. Hier is alle tijd voor goed gezelschap, een lekker glas wijn en eerlijke gerechten met prachtige ingrediënten.

Smaken uit de regio Tilburg

Kiest u voor Grand Café Puur? Dan kiest u voor de smaak van Tilburg. Het gezellige grandcafé heeft een keur aan eerlijke gerechten op de kaart, en maakt daarbij vooral gebruik van mooie ingrediënten uit eigen regio. Puur belooft eerlijke gerechten. Voor iedereen; ook voor wie een specifiek dieet volgt, of allergieën heeft. Lekker (en) lokaal!

Genieten op een centrale locatie

Grand Café Puur is gevestigd in de Heuvelpoort. Inderdaad: in hetzelfde pand als de parkeergarage. Als u de parkeergarage verlaat via de uitgang aan de Heuvelring, staat u binnen enkele stappen al bij Grand Café Puur voor de deur. Het genieten kan beginnen. Binnen in het gezellige eetcafé, of buiten op het terras met uitzicht over de fonteinen op het Heuvelplein en de aangrenzende Heuvelse kerk.

Midden in Centrum Tilburg Parkeren

Parkeergarage Heuvelpoort is een prettige plek om te parkeren. Zowel de inrit van de parkeergarage als de parkeervakken zijn lekker ruim. Dit maakt inparkeren eenvoudig voor iedereen. Daarnaast zorgt een geavanceerd lichtplan voor optimale verlichting, ook ’s nachts en in de avonduren. Buiten winkeltijden is de parkeergarage enkel toegankelijk voor parkeerbezoekers en er is altijd toezicht. U kunt zich dus absoluut veilig voelen. En het beste van al: wanneer u de parkeergarage uitloopt, staat u direct midden in het centrum van Tilburg. Op loopafstand bevinden zich de winkels, diverse horecapleinen, de bioscoop, Theaters Tilburg, poppodium 013 en de Spoorzone. Kortom, u bent snel waar u zijn moet!

Eerlijk tarief bij Parkeergarage Heuvelpoort

In Parkeergarage Heuvelpoort betaalt u per drie minuten. Dat maakt de parkeergarage tot de eerlijkste parkeergarage van Tilburg. U betaalt dus nooit teveel! Betaal contant, met pin of creditcard bij een van de betaalzuilen. Of rijd in en uit met uw betaalpas. U betaalt dan contactloos; dan heeft u geen parkeerticket nodig en u hoeft niet meer langs een automaat. Bovendien betaalt u de werkelijke parkeertijd. Dat is voordelig en snel.

Overtuigd? Kom zelf het gemak, de voordelen en de ruimte van Parkeergarage Heuvelpoort ervaren.

parkeren in tilburg centrum
Voordeelacties en combideals
Veelgestelde vragen
 • Wat is het adres van parkeergarage Heuvelpoort?

  Het adres van parkeergarage Heuvelpoort is Heuvelpoort 353. Wanneer u dit adres invoert in uw navigatie, komt u uit bij de ingang van de garage.

 • Hoe rijd ik naar parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort ligt in het centrum van Tilburg. Wanneer u Tilburg binnen rijdt, volgt u de borden richting centrum. U bereikt de garage vervolgens via de Spoorlaan en de Heuvelring. De in- en uitgang van de garage ligt aan het Piusplein. Gebruikt u navigatie? Vul dan Heuvelpoort 353 in. De precieze locatie vindt u hier: https://www.google.nl/maps/place/Heuvelpoort/

 • Wat zijn de openingstijden van parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Na sluitingstijd van de winkels is de parkeergarage enkel toegankelijk voor bezoekers die hun auto in de garage hebben geparkeerd.

 • Hoe lang kan ik maximaal parkeren in parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort heeft geen maximale parkeertermijn.

 • Wat zijn de tarieven voor parkeergarage Heuvelpoort?

  Op maandag t/m vrijdag betaalt u voor parkeergarage Heuvelpoort € 2,00,- per uur. U rekent €0,10 cent per 3 minuten af. En op zaterdag en zondag betaalt u €3,00,- per uur. U rekent €0,15 cent per 3 minuten af. Dit maakt Parkeergarage Heuvelpoort de eerlijkste parkeergarage van Tilburg.

 • Hoe en waar kan ik betalen in parkeergarage Heuvelpoort?

  U kunt op verschillende manieren en op meerdere plekken betalen. Bekijk hieronder de opties:

  – Bij de zuilen aan de uitgang Heuvelring en uitgang Piusplein betaalt u met Visa, Mastercard, Maestro (uw reguliere pinpas), cash of via de app of pas van Stadsparkeren.

  – Bij de uitrijpaal betaalt u met Visa, Mastercard, Maestro of via de app of pas van Stadsparkeren.

  Met Stadsparkeren kunt u digitaal parkeren in parkeergarage Heuvelpoort. U betaalt digitaal via een pas of app. Meer informatie over Stadsparkeren vindt u hier.

  Parkeergarage Heuvelpoort werkt samen met diverse restaurants in de omgeving. Wanneer u komt eten in één van de aangesloten restaurants, kunt u gratis of tegen gereduceerd tarief parkeren. Bij het afrekenen ontvangt u een uitrijkaart voor de parkeergarage.

 • Hoeveel parkeerplaatsen zijn er in parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort heeft 375 parkeerplaatsen. Hiervan zijn 22 plaatsen uitgerust met een oplader voor elektrische voertuigen met een laadcapaciteit van maar liefst 22KW. U kunt dus erg snel laden! De kosten voor elektrisch opladen bedragen € 0,71 incl BTW opstartkosten en € 0,60 incl. BTW per KwH.

 • Past mijn auto of bedrijfswagen in parkeergarage Heuvelpoort?

  De parkeergarage Heuvelpoort is ruim opgezet en kent een vlakke en brede entree. De garage is geschikt voor voertuigen tot 2 meter hoog. Dus ook bestelbusjes en kleinere bedrijfswagens passen in de garage. De parkeervakken zijn minimaal 2.20 meter en maximaal 3.20 meter breed. Er is dus alle ruimte om comfortabel in- en uit te rijden en vlot te parkeren. Dat geldt ook voor de ruime in- en uitrit.

 • Wat is de maximale doorrijhoogte van parkeergarage Heuvelpoort?

  Voertuigen met een maximale inrijhoogte van 2 meter kunnen in de parkeergarage terecht. Daarnaast zijn de parkeervakken minimaal 2.20 meter en maximaal 3.20 meter breed.

 • Hoe veilig is de parkeergarage Heuvelpoort?

  Parkeergarage Heuvelpoort is buiten winkeltijden alleen toegankelijk voor bezoekers die de auto in de garage hebben staan. Voor buitenstaanders is de garage dan afgesloten met elektrische poorten. U krijgt toegang tot de garage door uw parkeerticket in de kaartlezer te steken. De parkeergarage is daarnaast uitgerust met uitgebreide camerabeveiliging en er hangt innovatieve led verlichting om een veilig gevoel te creëren.

 • Kan ik mijn waardevolle spullen in de auto laten liggen?

  Helaas kunnen wij geen garanties geven en parkeert u altijd op eigen risico. Wij adviseren u geen waardevolle zaken in de auto achter te laten.

 • Ik wil een abonnement voor parkeergarage Heuvelpoort. Wat zijn de mogelijkheden?

  U kunt een abonnement afsluiten dat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u kiezen voor het 24/5 abonnement: parkeer van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag in de garage. Voor 83,52 euro per maand mag u van maandag tot en met vrijdag gebruik maken van de garage, ongeacht het tijdstip en de parkeerduur.

  Woont u rondom Parkeergarage Heuvelpoort en bent u op zoek naar een veilige parkeerplaats om de hoek? Kies dan voor het bewonersabonnement. Voor 29 euro per maand mag u op de volgende dagen gebruik maken van de garage:

  • Maandag t/m woensdag van 17.00-09.00 uur
  • Donderdag t/m zondag van 21.00-09.00 uur

  Neem contact op via info@heuvelpoort.nl of bel tijdens kantooruren 013 5353275. We informeren u graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

 • Ik ben mijn parkeerticket kwijt. Wat nu?

  Bent u uw parkeerticket kwijtgeraakt? Vul dan bij de kassa uw kenteken in, voer de betaling uit en u kunt alsnog uitrijden.

 • Welke gebieden in de stad kan ik vanaf parkeergarage Heuvelpoort te voet bereiken?

  Wanneer u de parkeergarage Heuvelpoort uitloopt, staat u direct in het centrum van Tilburg. Hier vindt u het kernwinkelgebied, veel horecagelegenheden en culturele hotspots als poppodium 013 en Theaters Tilburg. Op loopafstand zijn verder een aantal leuke gebieden te bereiken. Het Dwaalgebied met lokale winkels en hippe horecatentjes. De vernieuwde Spoorzone met haar industriële karakter en culinaire verrassingen. En vergeet vooral de bruisende Piushaven niet, met terrassen aan de waterkant. Ontdek Tilburg eenvoudig te voet vanaf de parkeergarage Heuvelpoort. Waar in de binnenstad u ook moet zijn, vanuit deze parkeergarage bent u er altijd binnen enkele minuten.

 • Hoe kom ik in de parkeergarage na sluitingstijd van de winkels?

  Wanneer de winkels in het centrum gesloten zijn, is ook de parkeergarage gesloten voor mensen die niet parkeren. U krijgt toegang tot de garage via de kaartlezers bij beide ingangen (Piusplein en Heuvelring).

 • Wat zijn de kosten voor het opladen van elektrische voertuigen?

  Voor het opladen van elektrische voertuigen geldt het volgende tarief (aanvullend op het reguliere parkeertarief): € 0,71 incl BTW opstartkosten en € 0,60 incl. BTW per KwH.